Blog

Onedlho sa k Vám vrátime s aktuálnymi hitmi jedinečného sveta optiky, prinesieme trendové novinky a skúsenosti, ktoré si určite nenecháme len pre seba :)Potešte sa s upútavkou so zostrihmi z vlaňajšej výstavy.... a SILMO 2019 je už-už nadosah :)

Teploty čoraz častejšie stúpajú nad nulu a my už cítime leto
Pani Príroda nás už neraz prekvapila :)
My sa však nedáme - už teraz máme o krôčik náskok.

Slnečné okuliare Pier Martino s trendovými tvarmi a prekrásnymi detailmi urobili už radosť nejednej dáme. Ak aj Vy túžite vyniknúť, určite ste na správnej adrese.

Kozmickou rýchlosťou sa na nás rútia najkrajšie sviatky roka - Vianoce. Toto obdobie je, ako naschváľ, plné všakovakých programov, akcií, mnoho ľudí chodí z roboty úplne bez nálady, gazdinky nevedia, kde im hlava stojí, ... Všetci to poznáme, však? My by sme sa však chceli aspoň na chvíľku zastaviť a vysloviť veľké "ĎAKUJEM!" všetkým našim milým...

Počas uplynulého víkendu sme mali možnosť navštíviť poľské mesto Poznaň. Doslova nás ohúril čulý život tohto kultúrneho centra, ktoré je zároveň nazývané aj hospodárskym hlavným mestom. Má prenádherné stredoveké historické centrum, ktoré je starostlivo zachované v takmer pôvodnom stave. V týchto dňoch sa tu konajú predvianočné trhy, ktoré ponúkajú...

Radi Vám predstavujeme našu novú značku.
Cadillac je celosvetovo známa značka, synonymom luxusu a typicky amerického štýlu.
Cadillac kolekcie, slnečné a korekčné okuliare, sú ideálnym prechodom medzi neformálnym americkým štýlom a talianskou eleganciou.